۱۳۹۷ جمعه ۲۳ آذر ساعت : 9:9 بوقت تهران
برگزاری پنل تخصصی کارآفرینی در پانزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت با همکاری دانشکده کارآفرینی
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۱ آذر
پانزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت، توسط انجمن علوم مدیریت ایران و دانشگاه تربیت مدرس 19 و 20 آذر ماه برگزار شد.
معرفی برنامه تخصصی کهاد کارآفرینی با رویکرد استارت آپی در شورای آموزش پردیس دانشکده های فنی
۱۳۹۷ دوشنبه ۱۹ آذر
برگزاری کلاس درس کارآفرینی سازمانی در کنار تجارب حرفه ای کارآفرین برتر
۱۳۹۷ دوشنبه ۱۲ آذر
کلاس درس کارآفرینی سازمانی، دکتر محمدرضا زالی در دفتر مهندس محمد تقی گنجی برگزار شد.
برگزاری کلاس درس کارآفرینی سازمانی در کنار تجارب حرفه ای کارآفرین برتر
تأیید نتایج فعالیت پژوهشی GEM دانشکده توسط دانشگاه بابسون کالج آمریکا و مدرسه کسب و کار لندن
۱۳۹۷ يکشنبه ۱۱ آذر
اطلاعات گردآوری شده دفتر دیده‌بان جهانی کارآفرینی (GEM) دانشکده در سال 2018 مورد تائید دانشگاه بابسون کالج آمریکا و مدرسه کسب و کار لندن (London Business School) قرار گرفت.
تأیید نتایج فعالیت پژوهشی GEM دانشکده توسط  دانشگاه بابسون کالج آمریکا و مدرسه کسب و کار لندن
اولین نشست کمیته کهاد کارآفرینی برگزار شد
۱۳۹۷ يکشنبه ۱۱ آذر
اولین نشست کمیته کهاد کارآفرینی روز سه شنبه 6 آذر 97 برگزار شد.
اولین نشست کمیته کهاد کارآفرینی برگزار شد
کسب مقام ورزشی توسط دانشجوی دانشکده
۱۳۹۷ چهارشنبه ۷ آذر
در هفدهمین جشنواره ورزشی درون‌دانشگاهی دانشجویان دانشگاه تهران آقای علی خالقی کسبی، دانشجوی دانشکده، مقام دوم مسابقات کشتی آزاد را کسب کرد.
کسب مقام ورزشی توسط دانشجوی دانشکده
شبکه آموزش و پژوهش کارآفرینی ایران تشکیل می شود
۱۳۹۷ سه شنبه ۶ آذر
در پی نشست مشترک اعضای هیأت رئیسه دانشکده کارآفرینی با متخصصان حوزه کارآفرینی از سایر دانشگاه ها در روز سه شنبه 6 آذر ماه، مقدمات تشکیل شبکه آموزش و پژوهش کارآفرینی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
شبکه آموزش و پژوهش کارآفرینی ایران تشکیل می شود
جلسه ارزیابی کیفیت آموزشی-پژوهشی دوره دکتری کارآفرینی با حضور دانشجویان و دانش آموختگان دوره دکتری
۱۳۹۷ دوشنبه ۵ آذر
جلسه گروه کانونی در مورد چالش های آموزشی و پژوهشی دوره دکتری کارآفرینی برگزار شد
۱۳۹۷ دوشنبه ۵ آذر
کنفرانس ملی "نقش مطالعات میان‌رشته‌ای در توسعه علمی و کارآفرینی کشور" با همکاری دانشکده کارآفرینی برگزار شد.
گزارش تصویری مراسم افتتاحیه و اختتامیه رویداد هفته جهانی کارآفرینی
گزارش تصویری مراسم افتتاحیه و اختتامیه رویداد هفته جهانی کارآفرینی