۱۳۹۸ جمعه ۱۵ آذر ساعت : 6:14 بوقت تهران
کتاب "هنر جذب سرمایه برای کسب و کارهای نوپا (استارت آپ ها)" منتشر شد.
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ آذر
کتاب "هنر جذب سرمایه برای کسب و کارهای نوپا (استارت آپ ها)" منتشر شد.
سمینار مشترک آشنایی با تعاونی‌های ایران و کره جنوبی با حضور رئیس دانشکده کارآفرینی برگزار شد
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ آذر
دومین رویداد مشترک اتاق تعاون ایران و سفارت کره جنوبی با موضوع آشنایی با نهضت تعاون ایران و کره جنوبی ۶ آذر ۹۸ در محل مرکز همایش‌های بین المللی برج میلاد تهران-سالن رودکی برگزار شد.
کارگاه آموزشی تحلیل آماری کاربردی با نرم افزار SPSS برگزار می شود.
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ آذر
کارگاه آموزشی تحلیل آماری کاربردی با نرم افزار SPSS برگزار می شود.
آیین اختتامیه ششمین هفته جهانی کارآفرینی برگزار شد.
۱۳۹۸ سه شنبه ۵ آذر
آیین اختتامیه ششمین هفته جهانی کارآفرینی که از تاریخ 27 آبان لغایت 5 آذر ماه توسط دانشکده کارآفرینی و وزارت کار برنامه ریزی و اجرا شده بود، برگزار شد.
آیین اختتامیه ششمین هفته جهانی کارآفرینی برگزار شد.
رویداد استارتاپی صنایع و خدمات نوآور برگزار شد.
۱۳۹۸ يکشنبه ۳ آذر
همزمان با هفته جهانی کارآفرینی که برای ششمین سال متوالی توسط کانون دانش آموختگان دانشکده کارآفرینی و با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تاریخ ۲۷ آبان لغایت 4 آذر ماه در حال برگزاری است، روی...
رویداد استارتاپی صنایع و خدمات نوآور برگزار شد.
انتشار کتاب "تجاری سازی و تأمین مالی فناوری" با ترجمه جناب آقای دکتر جهانگیر یدالهی
۱۳۹۸ يکشنبه ۳ آذر
کتاب "تجاری سازی و تأمین مالی فناوری" با ترجمه جناب آقای دکتر جهانگیر یدالهی توسط انتشارات دانشگاه تهران منتشر شد.
انتشار کتاب "تجاری سازی و تأمین مالی فناوری" با ترجمه  جناب آقای دکتر جهانگیر یدالهی
پخش مستند "ایل من" با کارشناسی عضو هیأت علمی دانشکده کارآفرینی
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۱ آبان
تهیه کننده و کارگردان مجموعه «ایل من» گفت: این مجموعه به قصه زندگی عشایر نخبه‌ای که با شیوه‌های نوین تجارت به تولید ثروت در کشور رسیده‌اند، پرداخته است.
پخش مستند "ایل من" با کارشناسی عضو هیأت علمی دانشکده کارآفرینی
نشست خبری رویداد "هفته جهانی کارآفرینی" برگزار شد.
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۱ آبان
نشست خبری رویداد "هفته جهانی کارآفرینی" صبح روز دوشنبه 19 آبان ماه در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد.
نشست خبری رویداد "هفته جهانی کارآفرینی" برگزار شد.
کارگاه آموزشی تحلیل آماری پیشرفته برای مقاله نویسی با نرم افزار SPSS برگزار می شود.
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۱ آبان
مصاحبه با آقای بهراد سید زارع ، دانشجوی دوره دکتری دانشکده، کارآفرین و موسس صرافی لواسان
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۹ مهر
گزارش مصاحبه با آقای بهراد سید زارع با همکاری آقای دکتر رضا محمدکاظمی(22/7/98)