۱۳۹۷ جمعه ۳۱ فروردين ساعت : 1:42 بوقت تهران
ارائه شفاهی مقاله در سومین کنفرانس بین المللی بازاریابی بصورت ویدیو کنفرانس
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
دکتر رضا محمد کاظمی و دکتر نادر سید امیری، دو عضو محترم هیأت علمی دانشکده در سومین کنفرانس بین المللی بازاریابی روز چهارشنبه 22 فروردین ارائه شفاهی خواهند داشت
ارائه شفاهی مقاله در سومین کنفرانس بین المللی بازاریابی بصورت ویدیو کنفرانس
سمینار بین المللی "مهندسی خلاقیت" برگزار می شود.
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
سمینار بین المللی "مهندسی خلاقیت" 8 الی 11 اردیبهشت ماه از ساعت 9 الی 17 برگزار می شود.
سمینار بین المللی "مهندسی خلاقیت" برگزار می شود.
افزایش ظرفیت پذیرش بدون آزمون استعداد های درخشان در مقطع کارشناسی ارشد
۱۳۹۷ دوشنبه ۲۰ فروردين
معاون آموزشی دانشگاه تهران از افزایش ظرفیت پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد خبر داد.
افزایش ظرفیت پذیرش بدون آزمون استعداد های درخشان در مقطع کارشناسی ارشد
انتخاب عضو هیأت علمی دانشکده به عنوان " استاد راهنمای برتر پایان نامه ها و رساله ها"
۱۳۹۶ شنبه ۲۶ اسفند
دکتر محمد علی مرادی عضو هیأت علمی دانشکده به عنوان " استاد راهنمای برتر پایان نامه ها و رساله ها" انتخاب شد.
بیانیه انجمن آموزش مهندسی ایران درباره تحول آموزش مهندسی با رویکرد آموزش و توسعه کارآفرینی
۱۳۹۶ شنبه ۲۶ اسفند
انجمن آموزش مهندسی ایران درباره تحول آموزش مهندسی با رویکرد آبا رویکرد آموزش و توسعه کارآفرینی صادر کرد.
حضور هیأت چینی در دانشکده کارآفرینی
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۳ اسفند
مدیره شرکت هونگفا به همراهی شرکت مهاب گستر دنا 21 اسفند ماه در دانشکده کارآفرینی حضور یافتند.
حضور هیأت چینی در دانشکده کارآفرینی
برگزاری دوازدهمین نشست کمیسیون تسهیل کسب و کار با حضور رئیس دانشکده
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۲ اسفند
دوازدهمين نشست كميسيون تسهيل كسب‌وكار اتاق بازگاني صنايع معادن و كشاورزي تهران با حضور دكتر محمدرضا زالي، به عنوان نماينده دانشگاه تهران روز سه شنبه ۲۲ اسفند در اتاق تهران برگزار شد.
برگزاری دوازدهمین نشست کمیسیون تسهیل کسب و کار با حضور رئیس دانشکده
چهارمین رویداد استارتاپ ویکند دانشکده با رویکرد گردشگری برگزار شد.
۱۳۹۶ شنبه ۱۹ اسفند
چهارمین رویداد استارت آپ ویکند دانشکده کارآفرینی «شروع کن» با رویکرد گردشگری از 16 الی 18 اسفند ماه برگزار شد.
چهارمین رویداد استارتاپ ویکند دانشکده با رویکرد گردشگری برگزار شد.
دیدار هیأت دانشگاهی مالزی با اعضای هیأت رئیسه دانشکده کارآفرینی
۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند
هیأت مالزیایی دانشگاه UTM با استادان دانشکده دیدار و گفتگو کردند.
دیدار هیأت دانشگاهی مالزی با اعضای هیأت رئیسه دانشکده کارآفرینی
برگزاری دوره تربیت مدرس کارآفرینی توسط دانشکده کارآفرینی برای اعضای صندوق کارآفرینی امید
۱۳۹۶ يکشنبه ۶ اسفند
دوره تربیت مدرس کارآفرینی توسط دانشکده کارآفرینی برای اعضای صندوق کارآفرینی امید برگزار می شود