۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۹ فروردين ساعت : 19:38 بوقت تهران
دیدار هیأت دانشگاهی چینی از دانشکده کارآفرینی
۱۳۹۷ يکشنبه ۳۰ ارديبهشت
هیأتی متشکل از اعضای هیأت علمی دانشکده کسب و کار دانشگاه پکن روز شنبه 29 اردیبهشت ماه از دانشکده کارآفرینی بازدید و با مسئولان دانشکده دیدار و گفت‌وگو کردند.
دیدار هیأت دانشگاهی چینی از دانشکده کارآفرینی
مالک باشگاه فوتبال شارلوا بلژیک مدعو کلاس درس ارتباطات بین المللی و کارآفرینی
۱۳۹۷ يکشنبه ۳۰ ارديبهشت
دکتر نادر بیات روز یکشنبه 30 اردیبهشت با حضور در کلاس درس ارتباطات بین المللی و کارآفرینی، آقای دکتر ضیا از تجربیات کارآفرینانه خود سخن می گوید.
مالک باشگاه فوتبال شارلوا بلژیک مدعو کلاس درس ارتباطات بین المللی و کارآفرینی
اطلاعیه دفتر دیده بان جهانی کارآفرینی دانشکده
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۶ ارديبهشت
دفتر دیده بان جهانی کارآفرینی دانشکده، درصدد است از بین دانشجویان و افراد علاقه مند به حوزه پژوهش برای شرکت در یازدهمین پیمایش جهانی GEM دعوت به همکاری به عمل آورد.
اطلاعیه دفتر دیده بان جهانی کارآفرینی دانشکده
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۵ ارديبهشت
برگزاری کارگاه آموزش کارآفرینی توسط اعضاء ‌هیأت علمی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران در دانشگاه اندوکوز مائیس ترکیه
برگزاری کارگاه آموزش کارآفرینی توسط اعضاء ‌هیأت علمی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران در دانشگاه  اندوکوز مائیس ترکیه
دانشکده کارآفرینی به شبکه کیفیت آموزش عالی در آسیا و اقیانوسیه ( APQN) می پیوندد
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۵ ارديبهشت
مقدمات پیوستن دانشکده کارآفرینی به شبکه کیفیت آموزش عالی در آسیا و اقیانوسیه طی جلسه ای میان مسئولین دو مجموعه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
بازدید دانش آموزان مدرسه سما از دانشکده کارآفرینی
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۳ ارديبهشت
دانش آموزان پایه نهم و یازدهم مدرسه سما روز یکشنبه 23 اردیبهشت از دانشکده کارآفرینی بازدید کردند.
بازدید دانش آموزان مدرسه سما از دانشکده کارآفرینی
همکاری های مشترک دانشکده کارآفرینی و مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۳ ارديبهشت
نخستین جلسه مشترک دانشکده کارآفرینی و مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران برگزار شد.
عضو هیات علمی دانشکده منتخب پنجمین جشنواره آموزش دانشگاه تهران
۱۳۹۷ سه شنبه ۱۸ ارديبهشت
دکتر بابک ضیا، عضو هیات علمی دانشکده در پنجمین جشنواره آموزش دانشگاه تهران که در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ در دانشگاه تهران برگزار شد، موفق به کسب عنوان هیات علمی برگزیده آموزشی گردید.
عضو هیات علمی دانشکده منتخب پنجمین جشنواره آموزش دانشگاه تهران
مراسم گرامیداشت روز معلم با حضور رئیس دانشگاه تهران برگزار شد.
۱۳۹۷ دوشنبه ۱۷ ارديبهشت
مراسم گرامیداشت مقام استاد و گفتگوی مسئولین دانشکده، با رییس دانشگاه تهران روز یکشنبه 16 اردیبهشت ماه برگزار شد.
مراسم گرامیداشت روز معلم با حضور رئیس دانشگاه تهران برگزار شد.
اطلاعیه وام تحصیلی
۱۳۹۷ دوشنبه ۱۷ ارديبهشت
دانشجویان عزیز روزانه بازمانده از ثبت نام وام تحصیلی، امروز و فردا (17 و 18 اردیبهشت 97) فرصت ثبت درخواست وام تحصیلی در سامانه گلستان را دارند.
اطلاعیه وام تحصیلی