۱۳۹۸ جمعه ۳ خرداد ساعت : 20:12 بوقت تهران
اطلاعیه وام تحصیلی
۱۳۹۷ دوشنبه ۱۷ ارديبهشت
دانشجویان عزیز روزانه بازمانده از ثبت نام وام تحصیلی، امروز و فردا (17 و 18 اردیبهشت 97) فرصت ثبت درخواست وام تحصیلی در سامانه گلستان را دارند.
اطلاعیه وام تحصیلی
در جلسه فوق العاده کمیته ارزیابی کیفیت دانشکده مطرح شد
دانشکده کارآفرینی می تواند به شبکه کیفیت آموزش عالی در آسیا و اقیانوسیه ( APQN) بپیوندد
۱۳۹۷ دوشنبه ۱۰ ارديبهشت
دومین جلسه فوق العاده کمیته ارزیابی کیفیت دانشکده با حضور هیأت رئیسه دانشکده، مشارکت اعضای محترم هیات علمی گروه آموزشی کارآفرینی سازمانی و توسعه کارآفرینی و دکتر عباس بازرگان مشاور ارزیابی کیفیت دانش...
جلسه فوق العاده کمیته ارزیابی کیفیت دانشکده با محوریت حرفه ای گرایی برگزار شد.
۱۳۹۷ دوشنبه ۳ ارديبهشت
جلسه فوق العاده کمیته ارزیابی کیفیت دانشکده دوم اردیبهشت ماه با حضور دکتر عباس بازگان،مشاور ارزیابی کیفیت دانشکده و اعضای هیأت رئیسه و هیأت علمی دانشکده برگزار شد.
جلسه فوق العاده کمیته ارزیابی کیفیت دانشکده با محوریت حرفه ای گرایی برگزار شد.
هشتمین کامیتاپ دانشکده کارآفرینی برگزار شد.
۱۳۹۷ يکشنبه ۲ ارديبهشت
کامیتاپ 8 به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی، کانون دانش آموختگان و دبیرخانه جشنواره رهبران کارآفرین برگزار شد.
هشتمین کامیتاپ دانشکده کارآفرینی برگزار شد.
ارائه شفاهی مقاله در سومین کنفرانس بین المللی بازاریابی بصورت ویدیو کنفرانس
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
دکتر رضا محمد کاظمی و دکتر نادر سید امیری، دو عضو محترم هیأت علمی دانشکده در سومین کنفرانس بین المللی بازاریابی روز چهارشنبه 22 فروردین ارائه شفاهی خواهند داشت
ارائه شفاهی مقاله در سومین کنفرانس بین المللی بازاریابی بصورت ویدیو کنفرانس
سمینار بین المللی "مهندسی خلاقیت" برگزار می شود.
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
سمینار بین المللی "مهندسی خلاقیت" 8 الی 11 اردیبهشت ماه از ساعت 9 الی 17 برگزار می شود.
سمینار بین المللی "مهندسی خلاقیت" برگزار می شود.
افزایش ظرفیت پذیرش بدون آزمون استعداد های درخشان در مقطع کارشناسی ارشد
۱۳۹۷ دوشنبه ۲۰ فروردين
معاون آموزشی دانشگاه تهران از افزایش ظرفیت پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد خبر داد.
افزایش ظرفیت پذیرش بدون آزمون استعداد های درخشان در مقطع کارشناسی ارشد
انتخاب عضو هیأت علمی دانشکده به عنوان " استاد راهنمای برتر پایان نامه ها و رساله ها"
۱۳۹۶ شنبه ۲۶ اسفند
دکتر محمد علی مرادی عضو هیأت علمی دانشکده به عنوان " استاد راهنمای برتر پایان نامه ها و رساله ها" انتخاب شد.
بیانیه انجمن آموزش مهندسی ایران درباره تحول آموزش مهندسی با رویکرد آموزش و توسعه کارآفرینی
۱۳۹۶ شنبه ۲۶ اسفند
انجمن آموزش مهندسی ایران درباره تحول آموزش مهندسی با رویکرد آبا رویکرد آموزش و توسعه کارآفرینی صادر کرد.
حضور هیأت چینی در دانشکده کارآفرینی
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۳ اسفند
مدیره شرکت هونگفا به همراهی شرکت مهاب گستر دنا 21 اسفند ماه در دانشکده کارآفرینی حضور یافتند.
حضور هیأت چینی در دانشکده کارآفرینی