۱۳۹۸ جمعه ۳ خرداد ساعت : 19:53 بوقت تهران
اولین جلسه کمیته ارزیابی دانشکده برگزار شد.
۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
اولین جلسه کمیته ارزیابی کیفیت دانشکده روز یکشنبه 28 آبان ماه با حضور اعضا تشکیل شد
اولین جلسه کمیته ارزیابی دانشکده برگزار شد.
دوره جامع پژوهشیار : آموزش تکنیک های کاربردی در انجام پژوهش و پایان نامه
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
کتابخانه دانشکده کارآفرینی کارگاه آموزش تکنیک های کاربردی در انجام پژوهش و پایان نامه مورخ 01/09/1396 از ساعت 13 الی 17 در آمفی تئاتر دانشکده با سخنرانی جناب آقای دکتر سعید محمدی، برگزار می کند.
دوره جامع پژوهشیار : آموزش تکنیک های کاربردی در انجام پژوهش و پایان نامه
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
کارگاه "مراحل و نحوه چگونگی ارائه ایده به سرمایه‌گذاران" ویژه اساتید دانشگاه علوم پزشکی ایران روز چهارشنبه مورخ 24/08/96 در سالن آمفی تئاتر کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
تألیف نخستین کتاب انگلیسی زبان در زمینه برندینگ توسط عضو هیأت علمی دانشکده
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ آبان
این کتاب ژانویه سال 2018 از طریق سایت آمازون قابل دریافت می باشد.
تألیف نخستین کتاب انگلیسی زبان در زمینه برندینگ توسط عضو هیأت علمی دانشکده
همايش ملي دانشگاه كارآفرين و تعامل با صنعت و جامعه برگزار شد.
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ آبان
همايش ملي دانشگاه كارآفرين و تعامل با صنعت و جامعه با مشارکت دانشکده کارآفرینی صبح روز دوشنبه 15 آبان ٩٦ در تالار امام رضا (ع) برگزار شد.
همايش ملي دانشگاه كارآفرين و تعامل با صنعت و جامعه برگزار شد.
دانش آموخته دانشکده کارآفرینی سرپرست مرکز کارآفرینی دانشگاه سیستان و بلوچستان شد
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
طی حکمی از سوی رییس دانشگاه سیستان و بلوچستان دکتر مهدی زیودار، دانش آموخته دانشکده کارآفرینی به عنوان سرپرست مرکز کار آفرینی دانشگاه منصوب شد.
سمینار بازاریابی محتوا در مسیرکارآفرینی برگزار می شود
۱۳۹۶ شنبه ۱۳ آبان
معاونت پژوهشی دانشکده کارآفرینی سمینار بازاریابی محتوا در مسیرکارآفرینی را در تاریخ 17 آبان ماه از ساعت 9-11 برگزار می کند
سمینار بازاریابی محتوا در مسیرکارآفرینی برگزار می شود
گسترش همکاری های علمی میان دانشکده کارآفرینی و دانشکده فنی دانشگاه تهران
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ آبان
جلسه ای با هدف گسترش همکاری های علمی میان دانشکده کارآفرینی و دانشکده فنی دانشگاه تهران 7 آبان ماه برگزار شد
گسترش همکاری های علمی میان دانشکده کارآفرینی و دانشکده فنی دانشگاه تهران
رویداد بین‌المللی کلیماتون ۲۰۱۷ با مشارکت دانشکده کارآفرینی
۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
رویداد بین‌المللی کلیماتون ۲۰۱۷، به طور همزمان در ۱۰۰ شهر دنیا، با مشارکت دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران برگزار شد.
رویداد بین‌المللی کلیماتون ۲۰۱۷ با مشارکت دانشکده کارآفرینی
دانشجوی دانشکده در ششمین کنفرانس بین المللی آموزش، اشتغال و کارآفرینی
۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
در ششمین کنفرانس بین المللی آموزش، اشتغال و کارآفرینی، پایان نامه ی کارشناسی ارشد خانم آیدا احمدی مورد پذیرش قرار گرفت