۱۳۹۸ سه شنبه ۱۹ آذر ساعت : 22:8 بوقت تهران
نشست خبری رویداد "هفته جهانی کارآفرینی" برگزار شد.
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۱ آبان
نشست خبری رویداد "هفته جهانی کارآفرینی" صبح روز دوشنبه 19 آبان ماه در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد.
نشست خبری رویداد "هفته جهانی کارآفرینی" برگزار شد.
کارگاه آموزشی تحلیل آماری پیشرفته برای مقاله نویسی با نرم افزار SPSS برگزار می شود.
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۱ آبان
مصاحبه با آقای بهراد سید زارع ، دانشجوی دوره دکتری دانشکده، کارآفرین و موسس صرافی لواسان
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۹ مهر
گزارش مصاحبه با آقای بهراد سید زارع با همکاری آقای دکتر رضا محمدکاظمی(22/7/98)
بیست و هشمین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه تهران برگزار می شود.
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۷ مهر
بیست و هشمین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه تهران برگزار می شود. مهلت ارسال مدارک 27 مهر ماه 1398
بیست و هشمین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه تهران برگزار می شود.
گزارش اولین رویداد ولکام-بومی نو دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۴ مهر
اولین رویداد بومی نو دانشکده کارآفرینی با محوریت آماده سازی دانشجویان جدید الورود جهت ایده پردازی، تیم سازی و طراحی بوم مدل کسب و کار، با همکاری جمعی ازکارآفرینان، اساتید و دانش آموختگان دانشکده کارآف...
گزارش اولین رویداد ولکام-بومی نو دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران
بازدید هیأت دانشگاهی عراق از دانشکده کارآفرینی
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۴ مهر
هیاتی از دانشگاه کوفه در روز چهارشنبه 11/07/1398 از دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران بازدید کردند
بازدید هیأت دانشگاهی عراق از دانشکده کارآفرینی
برگزاری نمایشگاه کتاب های کتابخانه تخصصی دانشکده کارآفرینی
۱۳۹۸ چهارشنبه ۳ مهر
برگزاری نمایشگاه کتاب های کتابخانه تخصصی دانشکده کارآفرینی
دانشکده کارآفرینی برای ششمین سال متوالی میزبان هفته جهانی کارآفرینی خواهد بود
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۵ شهريور
هفته جهانی کارآفرین (GEW) بزرگترین رویداد هماهنگ برای ترویج و ترفیع کارآفرینی در جهانی است که هر سال در بازه زمانی ۱۸ تا ۲۴ نوامبر برابر با ۲۷ آبان ماه تا ۳ آذر ماه برگزار می‌شود.
دانشکده کارآفرینی برای ششمین سال متوالی میزبان هفته جهانی کارآفرینی خواهد بود
اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد
۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۱ شهريور
ورود شما عزیزان را به دانشکده کارآفرینی تبریک می گوییم و يك دوره تحصيلي موفق را براي پذيرفته شدگان آزمون كارشناسي ارشد سال تحصيلي 99-1398 دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران آرزومندیم .
اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد
کارگاه های تخصصی مقاله نویسی ویژه دانشجویان و اساتید برگزار شد.
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۱ شهريور
کارگاه تخصصی مقاله نویسی ویژه دانشجویان ارشد و دکتری مرداد ماه سال جاری برگزار شد.
کارگاه های تخصصی مقاله نویسی ویژه دانشجویان و اساتید برگزار شد.