۱۳۹۸ پنج شنبه ۳۰ خرداد ساعت : 1:52 بوقت تهران
از تئوری تا بررسی یک تجربه عملی؛ حضور کارآفرینان در کلاس درس دانشجویان دانشکده
۱۳۹۷ شنبه ۶ بهمن
در راستای تأکید دکتر محمود نیلی، رییس محترم دانشگاه تهران مبنی بر استفاده از شیوه های جدید در آموزش کارآفرینی، آقای فضل الله وزیری، کارآفرین حوزه تولید فرش، مهمان کلاس درس کارآفرینی سازمانی، دکتر محمد...
از تئوری تا بررسی یک تجربه عملی؛ حضور کارآفرینان در کلاس درس دانشجویان دانشکده
با هدف مهارت افزائی و ارتقاء دانش حرفه ای نیروی کار؛
تفاهم نامه همکاری بین دانشکده کارآفرینی و سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور منعقد شد
۱۳۹۷ يکشنبه ۳۰ دي
کارگاه تخصصی کسب و کارهای نوپای اسلامی
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۳ دي
کارگاه تخصصی کسب و کارهای نوپای اسلامی شنبه 29 دی ماه برگزار می شود
کارگاه تخصصی کسب و کارهای نوپای اسلامی
اولین جلسه شورای عمومی دانشکده با حضور ریاست جدید دانشکده برگزار شد.
۱۳۹۷ دوشنبه ۱۷ دي
اولین جلسه شورای عمومی دانشکده با حضور رییس جدید دانشکده، دکتر غلامحسین حسینی نیا روز یکشنبه 16 دی ماه برگزار شد.
اولین جلسه شورای عمومی دانشکده با حضور ریاست جدید دانشکده برگزار شد.
مهدی مهدوی کیا، ستاره اسبق فوتبال به عنوان یک کارآفرین اجتماعی در دانشکده کارآفرینی حضور یافت.
۱۳۹۷ جمعه ۱۴ دي
عصر روز چهارشنبه 12 دی ماه 97، مهدی مهدوی‌کیا ستاره سابق تیم ملی فوتبال ایران و تیم‌های پرسپولیس و هامبورگ آلمان به عنوان یک کارآفرین اجتماعی در میان دانشجویان دانشکده حضوریافت.
حضور هیأت دانشگاهی پکن در دانشکده کارآفرینی
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۲ دي
حضور هیأت دانشگاهی پکن در دانشکده کارآفرینی
نشست صمیمانه ریاست محترم دانشکده با دانشجویان برگزار شد.
۱۳۹۷ سه شنبه ۱۱ دي
در پی تغییر ریاست دانشکده کارآفرینی، ظهر روز دوشنبه 10 دی ماه نشست صمیمانه ای با حضور دکتر غلامحسین حسینی نیا، رئیس جدید دانشکده و دانشجویان برگزار شد.
نشست صمیمانه ریاست محترم دانشکده با دانشجویان برگزار شد.
جلسه دفاع پایان نامه دانشجوی کارشناسی ارشد با حضور مهندس جمیلی، رهبر کارآرفرین
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۲ دي
جلسه دفاع پایان نامه دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت کارآفرینی با عنوان "میزان تاثیر استراتژی بازاریابی بر عملکرد صادرات در شرکتهای روی زنجان" برگزار گردید.
جلسه دفاع پایان نامه دانشجوی کارشناسی ارشد با حضور مهندس جمیلی، رهبر کارآرفرین
سمینار " بررسی تجربیات کارآفرینی بین المللی" برگزار می شود
۱۳۹۷ شنبه ۱ دي
سمینار " بررسی تجربیات کارآفرینی بین المللی (از تهران تا سرزمین اوکلاهاما) " روز سه شنبه 4 دی ماه از ساعت 15 الی 17 برگزار می شود.
سمینار " بررسی تجربیات کارآفرینی بین المللی" برگزار می شود
حضور دانشکده کارآفرینی در نمایشگاه علمی دانشگاهی در اربیل عراق
۱۳۹۷ شنبه ۱ دي
دانشکده کارآفرینی در نمایشگاه علمی دانشگاهی در اربیل عراق از تاریخ 28 الی 30 آذر ماه حضور یافت.
حضور دانشکده کارآفرینی در نمایشگاه علمی دانشگاهی در اربیل عراق