۱۳۹۸ جمعه ۲۶ مهر ساعت : 14:49 بوقت تهران
نشست صمیمانه ریاست محترم دانشکده با دانشجویان برگزار شد.
۱۳۹۷ سه شنبه ۱۱ دي
در پی تغییر ریاست دانشکده کارآفرینی، ظهر روز دوشنبه 10 دی ماه نشست صمیمانه ای با حضور دکتر غلامحسین حسینی نیا، رئیس جدید دانشکده و دانشجویان برگزار شد.
نشست صمیمانه ریاست محترم دانشکده با دانشجویان برگزار شد.
جلسه دفاع پایان نامه دانشجوی کارشناسی ارشد با حضور مهندس جمیلی، رهبر کارآرفرین
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۲ دي
جلسه دفاع پایان نامه دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت کارآفرینی با عنوان "میزان تاثیر استراتژی بازاریابی بر عملکرد صادرات در شرکتهای روی زنجان" برگزار گردید.
جلسه دفاع پایان نامه دانشجوی کارشناسی ارشد با حضور مهندس جمیلی، رهبر کارآرفرین
سمینار " بررسی تجربیات کارآفرینی بین المللی" برگزار می شود
۱۳۹۷ شنبه ۱ دي
سمینار " بررسی تجربیات کارآفرینی بین المللی (از تهران تا سرزمین اوکلاهاما) " روز سه شنبه 4 دی ماه از ساعت 15 الی 17 برگزار می شود.
سمینار " بررسی تجربیات کارآفرینی بین المللی" برگزار می شود
حضور دانشکده کارآفرینی در نمایشگاه علمی دانشگاهی در اربیل عراق
۱۳۹۷ شنبه ۱ دي
دانشکده کارآفرینی در نمایشگاه علمی دانشگاهی در اربیل عراق از تاریخ 28 الی 30 آذر ماه حضور یافت.
حضور دانشکده کارآفرینی در نمایشگاه علمی دانشگاهی در اربیل عراق
طرح پژوهشی عضو هیأت علمی دانشکده منتخب بیست و هفتمین جشنواره پژوهش دانشگاه
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۷ آذر
در بیست و هفتمین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه تهران، طرح پژوهشی آقای دکتر رضا محمد کاظمی، عضو هیأت علمی دانشکده با عنوان " پایش اثربخشی اقدامات تبلیغاتی شرکت کرمان موتور در سطح کشور در طی 3 سال گذشت...
طرح پژوهشی عضو هیأت علمی دانشکده منتخب بیست و هفتمین جشنواره پژوهش دانشگاه
برگزاری پنل تخصصی کارآفرینی در پانزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت با همکاری دانشکده کارآفرینی
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۱ آذر
پانزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت، توسط انجمن علوم مدیریت ایران و دانشگاه تربیت مدرس 19 و 20 آذر ماه برگزار شد.
معرفی برنامه تخصصی کهاد کارآفرینی با رویکرد استارت آپی در شورای آموزش پردیس دانشکده های فنی
۱۳۹۷ دوشنبه ۱۹ آذر
برگزاری کلاس درس کارآفرینی سازمانی در کنار تجارب حرفه ای کارآفرین برتر
۱۳۹۷ دوشنبه ۱۲ آذر
کلاس درس کارآفرینی سازمانی، دکتر محمدرضا زالی در دفتر مهندس محمد تقی گنجی برگزار شد.
برگزاری کلاس درس کارآفرینی سازمانی در کنار تجارب حرفه ای کارآفرین برتر
تأیید نتایج فعالیت پژوهشی GEM دانشکده توسط دانشگاه بابسون کالج آمریکا و مدرسه کسب و کار لندن
۱۳۹۷ يکشنبه ۱۱ آذر
اطلاعات گردآوری شده دفتر دیده‌بان جهانی کارآفرینی (GEM) دانشکده در سال 2018 مورد تائید دانشگاه بابسون کالج آمریکا و مدرسه کسب و کار لندن (London Business School) قرار گرفت.
تأیید نتایج فعالیت پژوهشی GEM دانشکده توسط  دانشگاه بابسون کالج آمریکا و مدرسه کسب و کار لندن
اولین نشست کمیته کهاد کارآفرینی برگزار شد
۱۳۹۷ يکشنبه ۱۱ آذر
اولین نشست کمیته کهاد کارآفرینی روز سه شنبه 6 آذر 97 برگزار شد.
اولین نشست کمیته کهاد کارآفرینی برگزار شد