۱۳۹۸ دوشنبه ۳۰ ارديبهشت ساعت : 22:3 بوقت تهران
کنفرانس"توسعه اقتصادی چین و فرصتهای آن برای بنگاه های اقتصادی، بازرگانان و کارآفرینان ایران(تجارت ب...
۱۳۹۰ يکشنبه ۲۹ خرداد
به همت دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران و گروه توسعه همکاری های ایران و چین در تاریخ 20 تیر ماه 1390 در محل مرکز همایشهای بین المللی صدا و سیما برگزار می شود.
کنفرانس"توسعه اقتصادی چین و فرصتهای آن برای بنگاه های اقتصادی، بازرگانان  و کارآفرینان ایران(تجارت برابر ایران و چین)"
کنفراس مدیریت تامین مالی ،انتقال پول و خرید خارجی در شرایط تحریم اقتصادی
۱۳۹۰ شنبه ۷ خرداد
کنفراس مدیریت تامین مالی ،انتقال پول و خرید خارجی باهمكاري دانشكده كارآفريني در تاريخ 10 تا 11آبان ماه سال 1390 در مركز همايش هاي بين المللي دانشگاه شهيد بهشتي برگزار شد.
کنفراس مدیریت تامین مالی ،انتقال پول و خرید خارجی در شرایط تحریم اقتصادی
هفتمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی
۱۳۹۰ چهارشنبه ۳۱ فروردين
هفتمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی در روزهای 22 و 23 اردیبهشت ماه در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار خواهد شد.
هفتمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی
نخستین کنفرانس دانشجویی کارآفرینی
۱۳۸۹ چهارشنبه ۲۵ اسفند
نخستین کنفرانس دانشجویی کارآفرینی در روزهای 19 و 20 مهر ماه سال 90 در سالن تلاش وزارت کار و امور اجتماعی برگزار خواهد شد.
نخستین کنفرانس دانشجویی کارآفرینی
همایش بین المللی مدیریت، آینده ­نگری، کارآفرینی و صنعت در آموزش عالی
۱۳۸۹ چهارشنبه ۱۱ اسفند
اولین همایش بین المللی مدیریت، آینده ­نگری، کارآفرینی و صنعت در آموزش عالی، 28 تا 29 اردیبهشت ماه سال 1390 در دانشگاه کردستان برگزار خواهد شد.
همایش بین المللی مدیریت، آینده ­نگری، کارآفرینی و صنعت در آموزش عالی
کنفرانس بین المللی مدیریت، نوآوری و کارآفرینی
۱۳۸۹ دوشنبه ۲۲ آذر
اولین کنفرانس بین المللی مدیریت، نوآوری و کارآفرینی با همکاری دانشگاه شیراز، دانشگاه تهران، دانشگاه اصفهان و دیگر دانشگاه های معتبر داخلی و خارجی 27 و 28 بهمن ماه 1389 در شهر شیراز برگزار می گردد.
کنفرانس بین المللی مدیریت، نوآوری و کارآفرینی
اولین کنفرانس بین المللی ظرفیت های بخش تعاون در توسعه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی(2011)
۱۳۸۹ سه شنبه ۲ آذر
کنفرانس بین المللی ظرفیت های بخش تعاون در توسعه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در تاریخ 27 و 28 فروردین ماه1390 در جزیره کیش برگزار خواهد شد.