۱۳۹۸ جمعه ۲۶ مهر ساعت : 15:33 بوقت تهران

سمینار اینفوگرافیک و روش های نوین دیداری سازی داده ها و اطلاعات با همکاری معاونت دانشجویی،کانون دانش آموختگان دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران و نخستین مرجع تخصصی اینفوگرافیک فارسی در 18 مهرماه 1397 از ساعت 16- 19  برگزار شد.

این رویداد با هدف تسهیل در امر تصمیم سازی براي کارآفرینان، مديران ارشد و بالادستی و معرفی تکنیک های نوین دیداری سازی داده ها و اطلاعات برگزار گردید. بیشترین دریافت ما از محیط پیرامونمان به‎وسیله قوه بینایی صورت می‌گیرد و مغز ما علاقه زیادی به تجزیه‌وتحلیل اطلاعات به‌صورت تصویری دارد؛ بر همین اساس اگر اطلاع‌رسانی و انتقال پیام به کمک تصویر صورت پذیرد، اثرگذاری و مدت ماندگاری آن در ذهن مخاطب بیشتر خواهد بود.

برخی از مباحث مطرح شده در این کارگاه شامل:

معرفی واژه اینفوگرافیک، تاریخچه دیداری سازی داده ها و اطلاعات و کاربردهای مختلف آن، ساختار و انواع مختلف اینفوگرافیک ها و آشنایی با تکنیک های طراحی اینفوگرافیک و ذکر نمونه  های متعدد بومی، نحوه ارائه مطلوب مستندات و طراحی خلاقانه گزارشات عملکرد، آماری و مدیریتی، معرفی انواع نمودارها بود.