۱۳۹۹ سه شنبه ۶ خرداد ساعت : 0:43 بوقت تهران

با سلام و احترام؛

به استحضار مي‌رساند مسابقه ملي ارائه پايان‌نامه در سه دقيقه توسط صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، ستاد فرهنگ‌سازي اقتصاد دانش‌بنيان، اداره كل فرهنگي و اجتماعي و انجمن‌هاي علمي دانشجويي دانشگاه تهران برگزار مي‌شود.

هدف از اين مسابقه، كاربردي ساختن موضوعات پايان‌نامه و رساله‌هاي دكتري، ترويج علم و فناوري، آگاه‌سازي عموم نسبت به مباحث علمي و اجرايي و عملياتي ساختن پايان‌نامه‌هاي دانشجويي است.

دانشجويان تحصيلات تكميلي مي‌توانند حداكثر تا ۳۱ ارديبهشت ماه جاري با مراجعه به سامانه panase.ir بر اساس شيوه‌نامه مندرج در سامانه و ثبت‌نام، ويدئوي ۳ دقيقه‌اي پايان‌نامه كارشناسي ارشد يا رساله دكتري خود را ارسال كنند. پس از فرآيند داوري در نهايت برترين‌هاي اين رويداد معرفي و از آنها تقدير خواهد شد. همچنين با دعوت از بخش خصوصي و سرمايه‌گذاران خطرپذير، زمينه سرمايه‌گذاري روي نتايج پايان‌نامه‌هاي برتر فراهم خواهد شد تا پايان‌نامه از مرحله پژوهش خارج و وارد مرحله توليد و عرضه به جامعه شود.

‌‌‌‌پوستر مسابقه از لينك زير قابل دسترس است: