امور دانشجویی و فرهنگی - ent- دانشکده کار آفرینی
صفحات مرتبط
دسترسی سریع
جزئیات خبر
دسترسی سریع معاونت دانشجویی
16 06 2020 06:30
کد خبر : 9344178
تعداد بازدید : 112
اشتراک گذاری
https://ent.ut.ac.ir/article/9344178
امور دانشجویی و فرهنگی
جزئیات خبر
معرفی معاونت دانشجویی و فرهنگی
09 05 2020 07:23
کد خبر : 9345958
تعداد بازدید : 95
اشتراک گذاری
https://ent.ut.ac.ir/article/9345958
شماره تماس: 61119329
جزئیات خبر
خدمات دانشجویی
16 08 2020 21:03
کد خبر : 9343532
تعداد بازدید : 124
این معاونت مدیریت و نظارت بر خدمات دانشجویی پرداخت و باز پرداخت انواع وام و تسویه حساب کلیه واحدهای آموزشی (تسویه حساب جامع دانشگاه) و کار دانشجویی، شورای صنفی، انتخاب دانشجوی نمونه و دانشجویان نابینا را بر عهده دارد. ارائه خدمات به منظور تقسیط، تسویه وامها و هزینه خوابگاههای دانشجویی است.
- وام دانشجویی (لطفا جهت تسویه وام دانشجویی صندوق رفاه وزارت علوم از روز شنبه تا سه شنبه از ساعت 8-14:30 با شماره تلفن 61119329 تماس بگیرید.)
- تسویه حساب دانشجویی (لطفا جهت تسویه وام دانشجویی صندوق رفاه وزارت علوم از روز شنبه تا سه شنبه از ساعت 8-14:30 با شماره تلفن 61119329 تماس بگیرید.)
- کار دانشجویی
- دانشجویان بورسیه
- شورای صنفی دانشجویان
- امور دانشجویان نابینا و کم بینا
- انتخاب و معرفی دانشجوی نمونه
اشتراک گذاری
https://ent.ut.ac.ir/article/9343532
جزئیات خبر
خوابگاه
08 05 2020 19:59
کد خبر : 9345944
تعداد بازدید : 184
اشتراک گذاری
https://ent.ut.ac.ir/article/9345944
جزئیات خبر
سامانه تغذیه
08 05 2020 20:45
کد خبر : 9345930
تعداد بازدید : 369
- تهیه و توزیع موادغذایی نوع اول (برنج – روغن – گوشت – مرغ – ماهی – تن ماهی) مورد نیاز برای تهیه صبحانه، ناهار و شام دانشجویی با هدف ارتقاءکیفی و کمی غذای دانشجویی
- صبحانه و شام فقط به دانشجویان خوابگاهی اختصاص دارد
- تنظیم برنامه غذایی صبحانه، ناهار و شام دانشجویی و ایجاد تنوع غذایی
- بازرسی تغذیهای و بهداشتی از غذاخوریها و بوفههای دانشجویی و نظارت بر کیفیت و نگهداری مواد غذایی و طبخ و توزیع غذا
- برگزاری دورههای آموزشی جهت کارشناسان تغذیه دانشکدهها و مسئولین غذاخوریها
- نظارت و مدیریت اتوماسیون تغذیه سلف سرویسهای دانشگاه با همکاری مرکز انفورماتیک و فضای مجازی دان شگاه
- نظارت بر وضعیت تجهیزات مورد استفاده در غذاخوریها با هدف مکانیزه کردن (صنعتی سازی) غذاخوریهای دانشجویی و کمک به روند صنعتی سازی غذاخوریهای دانشجویی
- تلاش در جهت بهبود کیفیت و مواد غذایی با بررسی کارشناسان و بروز رسانی استانداردهای مواد غذایی
- نظر سنجی های حضوری - اینترنتی دورهای از دانشجویان در زمینه کیفیت وتنوع غداهای دانشجویی
- مدیریت یکپارچه قیمت مواد غذایی نوع دوم، دسرها و کنار غذاها با هدف یکسان سازی کیفیت و کمیت خدمات تغذیهای ارائه شده در دانشکدهها و پرئیس ها
- ایجاد کانال تلگرام در بخشهای دانشجویی، کارشناسی و...
- بهبود الگوی مصرف غذای دانشجویی با بررسیهای کارشناسی
اشتراک گذاری
https://ent.ut.ac.ir/article/9345930
جزئیات خبر
انجمن علمی دانشجویی کارآفرینی
13 02 2023 22:37
کد خبر : 9336756
تعداد بازدید : 13
اشتراک گذاری
https://ent.ut.ac.ir/article/9336756