- سه‌شنبه، ۹ خرداد ۱۴۰۲

امور دانشجویی و فرهنگی

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده کارآفرینی در راستای فراهم نمودن شرایط تحصیلی بهینه دانشجویان و رفع نیازهای ضروری آنان در عرصه خدمات دانشجویی اعم از: تغذیه، وام های دانشجویی، معرفی به خوابگاه، بیمه دانشجویی، ورزش،امور فارغ التحصیلی و... فعالیت دارد.
در عرصه خدمات فرهنگی نیز با برگزاری اردوها و بازدیدهای علمی، نشست با کارآفرینان موفق، جلسات علمی دانشجویی، مراسم ملی ومذهبی، مسابقات ورزشی و فرهنگی، حمایت از انجمن علمی، کانون فرهنگی کارآفرینی،کانون دانش آموختگان و... اطلاع رسانی و معرفی دانشجویان به همایش های علمی و جشنواره های فرهنگی، ورزشی و... سعی دارد در ایجاد فضای علمی، فرهنگی توٲم با نشاط و خلاقیت در دانشکده کارآفرینی مشارکت نماید.
برگزاری سمینارهای آموزشی و ترویجی در حوزه کارآفرینی با مشارکت تشکل های دانشجویی، اعم از کافه کارآفرینی، کامیتاپ، آشنایی با رهبران کارآفرین، مصاحبه و مستند سازی داستان کارآفرینان و دانش جویان و دانش آموختگان کارآفرین، حمایت از کسب و کارهای دانشجویی و ارائه مشاوره های کسب و کار از دیگر فعالیت های  معاونت دانشجویی و فرهنگی است.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

مجید حسین زاده
مدرک تحصیلی: کارشناسی ارشد
سمت: سرپرست امور دانشجوئی و فرهنگی 
شماره تماس: 61119329 
پست الکترونیک: m_hosseinzadeh@ut.ac.ir
   
سیمین بهاروند
مدرک تحصیلی: کارشناسی
سمت: کارشناس مسئول امور دانشجویی
شماره تماس: 61119229 
پست الکترونیک: s_baharvand@ut.ac.ir 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

این معاونت مدیریت و نظارت بر خدمات دانشجویی پرداخت و باز پرداخت انواع وام و تسویه حساب کلیه واحدهای آموزشی (تسویه حساب جامع دانشگاه) و کار دانشجویی، شورای صنفی، انتخاب دانشجوی نمونه و دانشجویان نابینا را بر عهده دارد. ارائه خدمات به منظور تقسیط، تسویه وام‌ها و هزینه خوابگاه‌های دانشجویی است.

 

- خوابگاه دانشگاه تهران

 

- خوابگاه های خودگردان

لیست خوابگاه های خودگردان دارای مجوز از دانشگاه

با سلام و احترام
به پیوست لیست خوابگاههای خودگردان دارای مجوز و تحت نظارت دانشگاه و صندوق رفاه دانشجویان جهت معرفی به دانشجویان نوبت دوم (شبانه) متقاضی خوابگاه  تقدیم می‌گردد.
 
 
 
  • تهیه و توزیع موادغذایی نوع اول (برنج – روغن – گوشت – مرغ – ماهی – تن ماهی) مورد نیاز برای تهیه صبحانه، ناهار و شام دانشجویی با هدف ارتقاءکیفی و کمی غذای دانشجویی
  • صبحانه و شام فقط به دانشجویان خوابگاهی اختصاص دارد
  • تنظیم برنامه غذایی صبحانه، ناهار و شام دانشجویی و ایجاد تنوع غذایی
  • بازرسی تغذیه‌ای و بهداشتی از غذاخوری‌ها و بوفه‌های دانشجویی و نظارت بر کیفیت و نگهداری مواد غذایی و طبخ و توزیع غذا
  • برگزاری دوره‌های آموزشی جهت کارشناسان تغذیه دانشکده‌ها و مسئولین غذاخوری‌ها
  • نظارت و مدیریت اتوماسیون تغذیه سلف سرویس‌های دانشگاه با همکاری مرکز انفورماتیک و فضای مجازی دان شگاه
  • نظارت بر وضعیت تجهیزات مورد استفاده در غذاخوری‌ها با هدف مکانیزه کردن (صنعتی سازی) غذاخوری‌های دانشجویی و کمک به روند صنعتی سازی غذاخوری‌های دانشجویی
  • تلاش در جهت بهبود کیفیت و مواد غذایی با بررسی کارشناسان و بروز رسانی استانداردهای مواد غذایی
  • نظر سنجی های حضوری - اینترنتی دوره‌ای از دانشجویان در زمینه کیفیت وتنوع غداهای دانشجویی
  • مدیریت یکپارچه قیمت مواد غذایی نوع دوم، دسرها و کنار غذاها با هدف یکسان سازی کیفیت و کمیت خدمات تغذیه‌ای ارائه شده در دانشکده‌ها و پرئیس ها
  • ایجاد کانال تلگرام در بخش‌های دانشجویی، کارشناسی و...
  • بهبود الگوی مصرف غذای دانشجویی با بررسی‌های کارشناسی

 

لینک سامانه تغذیه

 
جهت استفاده از امور تربیت بدنی به این لینک مراجعه کنید.

جهت آگاهی از آخرین اخبار و اطلاعات و همچنین فعالیت‌های انجمن، می‌توانید آن را در شبکه‌های اجتماعی با نام انجمن علمی دانشجویی کارآفرینی دانشگاه تهران و با شناسه anjoman.ent.ut@ دنبال نمایید. همچنین گاهنامه « کاریا » به عنوان نشریه این انجمن به صاحب امتیازی و مدیر مسئولی آقای میلاد کاظمی آرانی و سردبیری خانم زهرا دهقانی در دانشگاه تهران منتشر و در اختیار دانشجویان و علاقمندان به حوزه کسب و کار قرار خواهد گرفت.

 

اخبار انجمن علمی دانشجویی کارآفرینی

انجمن علمی دانشجویی کارآفرینی دانشگاه تهران رویداد کارآفرینی Entrend را برگزار می‌نماید.

رویداد کارآفرینی آنترند در جهت تحقق شعار «جهاد علمی برای تحقق دانشگاه کارآفرین با رویکرد مسئولیت‌پذیری اجتماع» و با هدف معرفی...چهارشنبه، ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲

برگزاری رویداد شبکه سازی با طعم افطاری ساده

به نقل از واحد روابط عمومی دانشکده کارآفرینی، انجمن علمی دانشجویی کارآفرینی، رویداد «شبکه سازی با طعم افطاری ساده» را در روز دوشنبه 28...یک‌شنبه، ۲۷ فروردین ۱۴۰۲

برگزاری کارگاه «آموزش نگارش پایان نامه» با همکاری انجمن علمی دانشجویی کارآفرینی

به نقل از واحد روابط عمومی دانشکده کارآفرینی، انجمن علمی دانشجویی کارآفرینی اولین جلسه از سلسله جلسات کارگاه «آموزش نگارش پایان نامه» را در روز...دوشنبه، ۸ اسفند ۱۴۰۱

اولین نشست «کافه تجربه» با همراهی کارآفرین و مهمان ویژه جناب آقای مهندس امیررضا ثابت پی در دانشکده کارآفرینی برگزار می شود.

به نقل از واحد روابط عمومی دانشکده کارآفرینی، انجمن علمی دانشجویی کارآفرینی دانشگاه تهران اولین نشست «کافه تجربه» را با همراهی کارآفرین و مهمان...دوشنبه، ۲۴ بهمن ۱۴۰۱