امور دانشجویی و فرهنگی
![]() | مجید حسین زاده مدرک تحصیلی: کارشناسی ارشد سمت: سرپرست امور دانشجوئی و فرهنگی شماره تماس: 61119329 پست الکترونیک: m_hosseinzadeh@ut.ac.ir |
![]() | سیمین بهاروند مدرک تحصیلی: کارشناسی سمت: کارشناس مسئول امور دانشجویی شماره تماس: 61119229 پست الکترونیک: s_baharvand@ut.ac.ir |
این معاونت مدیریت و نظارت بر خدمات دانشجویی پرداخت و باز پرداخت انواع وام و تسویه حساب کلیه واحدهای آموزشی (تسویه حساب جامع دانشگاه) و کار دانشجویی، شورای صنفی، انتخاب دانشجوی نمونه و دانشجویان نابینا را بر عهده دارد. ارائه خدمات به منظور تقسیط، تسویه وامها و هزینه خوابگاههای دانشجویی است.
- وام دانشجویی (لطفا جهت تسویه وام دانشجویی صندوق رفاه وزارت علوم از روز شنبه تا سه شنبه از ساعت 8-14:30 با شماره تلفن 61119329 تماس بگیرید.)
- تسویه حساب دانشجویی (لطفا جهت تسویه وام دانشجویی صندوق رفاه وزارت علوم از روز شنبه تا سه شنبه از ساعت 8-14:30 با شماره تلفن 61119329 تماس بگیرید.)
- کار دانشجویی
- دانشجویان بورسیه
- شورای صنفی دانشجویان
- امور دانشجویان نابینا و کم بینا
- انتخاب و معرفی دانشجوی نمونه






- تهیه و توزیع موادغذایی نوع اول (برنج – روغن – گوشت – مرغ – ماهی – تن ماهی) مورد نیاز برای تهیه صبحانه، ناهار و شام دانشجویی با هدف ارتقاءکیفی و کمی غذای دانشجویی
- صبحانه و شام فقط به دانشجویان خوابگاهی اختصاص دارد
- تنظیم برنامه غذایی صبحانه، ناهار و شام دانشجویی و ایجاد تنوع غذایی
- بازرسی تغذیهای و بهداشتی از غذاخوریها و بوفههای دانشجویی و نظارت بر کیفیت و نگهداری مواد غذایی و طبخ و توزیع غذا
- برگزاری دورههای آموزشی جهت کارشناسان تغذیه دانشکدهها و مسئولین غذاخوریها
- نظارت و مدیریت اتوماسیون تغذیه سلف سرویسهای دانشگاه با همکاری مرکز انفورماتیک و فضای مجازی دان شگاه
- نظارت بر وضعیت تجهیزات مورد استفاده در غذاخوریها با هدف مکانیزه کردن (صنعتی سازی) غذاخوریهای دانشجویی و کمک به روند صنعتی سازی غذاخوریهای دانشجویی
- تلاش در جهت بهبود کیفیت و مواد غذایی با بررسی کارشناسان و بروز رسانی استانداردهای مواد غذایی
- نظر سنجی های حضوری - اینترنتی دورهای از دانشجویان در زمینه کیفیت وتنوع غداهای دانشجویی
- مدیریت یکپارچه قیمت مواد غذایی نوع دوم، دسرها و کنار غذاها با هدف یکسان سازی کیفیت و کمیت خدمات تغذیهای ارائه شده در دانشکدهها و پرئیس ها
- ایجاد کانال تلگرام در بخشهای دانشجویی، کارشناسی و...
- بهبود الگوی مصرف غذای دانشجویی با بررسیهای کارشناسی
جهت آگاهی از آخرین اخبار و اطلاعات و همچنین فعالیتهای انجمن، میتوانید آن را در شبکههای اجتماعی با نام انجمن علمی دانشجویی کارآفرینی دانشگاه تهران و با شناسه anjoman.ent.ut@ دنبال نمایید. همچنین گاهنامه « کاریا » به عنوان نشریه این انجمن به صاحب امتیازی و مدیر مسئولی آقای میلاد کاظمی آرانی و سردبیری خانم زهرا دهقانی در دانشگاه تهران منتشر و در اختیار دانشجویان و علاقمندان به حوزه کسب و کار قرار خواهد گرفت.
اخبار انجمن علمی دانشجویی کارآفرینی
انجمن علمی دانشجویی کارآفرینی دانشگاه تهران رویداد کارآفرینی Entrend را برگزار مینماید.
رویداد کارآفرینی آنترند در جهت تحقق شعار «جهاد علمی برای تحقق دانشگاه کارآفرین با رویکرد مسئولیتپذیری اجتماع» و با هدف معرفی...چهارشنبه، ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲
برگزاری رویداد شبکه سازی با طعم افطاری ساده
به نقل از واحد روابط عمومی دانشکده کارآفرینی، انجمن علمی دانشجویی کارآفرینی، رویداد «شبکه سازی با طعم افطاری ساده» را در روز دوشنبه 28...یکشنبه، ۲۷ فروردین ۱۴۰۲
برگزاری کارگاه «آموزش نگارش پایان نامه» با همکاری انجمن علمی دانشجویی کارآفرینی
به نقل از واحد روابط عمومی دانشکده کارآفرینی، انجمن علمی دانشجویی کارآفرینی اولین جلسه از سلسله جلسات کارگاه «آموزش نگارش پایان نامه» را در روز...دوشنبه، ۸ اسفند ۱۴۰۱
برگزاری کارگاه آموزشی ایده تا محصول توسط انجمن علمی دانشجویی کارآفرینی دانشگاه تهران
یکشنبه، ۳۰ بهمن ۱۴۰۱
اولین نشست «کافه تجربه» با همراهی کارآفرین و مهمان ویژه جناب آقای مهندس امیررضا ثابت پی در دانشکده کارآفرینی برگزار می شود.
به نقل از واحد روابط عمومی دانشکده کارآفرینی، انجمن علمی دانشجویی کارآفرینی دانشگاه تهران اولین نشست «کافه تجربه» را با همراهی کارآفرین و مهمان...دوشنبه، ۲۴ بهمن ۱۴۰۱