- سه‌شنبه، ۳ خرداد ۱۴۰۱

امور دانشجویی و فرهنگی

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده کارآفرینی در راستای فراهم نمودن شرایط تحصیلی بهینه دانشجویان و رفع نیازهای ضروری آنان در عرصه خدمات دانشجویی اعم از: تغذیه، وام های دانشجویی، معرفی به خوابگاه، بیمه دانشجویی، ورزش،امور فارغ التحصیلی و... فعالیت دارد.
در عرصه خدمات فرهنگی نیز با برگزاری اردوها و بازدیدهای علمی، نشست با کارآفرینان موفق، جلسات علمی دانشجویی، مراسم ملی ومذهبی، مسابقات ورزشی و فرهنگی، حمایت از انجمن علمی، کانون فرهنگی کارآفرینی،کانون دانش آموختگان و... اطلاع رسانی و معرفی دانشجویان به همایش های علمی و جشنواره های فرهنگی، ورزشی و... سعی دارد در ایجاد فضای علمی، فرهنگی توٲم با نشاط و خلاقیت در دانشکده کارآفرینی مشارکت نماید.
برگزاری سمینارهای آموزشی و ترویجی در حوزه کارآفرینی با مشارکت تشکل های دانشجویی، اعم از کافه کارآفرینی، کامیتاپ، آشنایی با رهبران کارآفرین، مصاحبه و مستند سازی داستان کارآفرینان و دانش جویان و دانش آموختگان کارآفرین، حمایت از کسب و کارهای دانشجویی و ارائه مشاوره های کسب و کار از دیگر فعالیت های  معاونت دانشجویی و فرهنگی است.
 

 

مجید حسین زاده
مدرک تحصیلی: کارشناسی ارشد
سمت: سرپرست امور دانشجوئی و فرهنگی 
شماره تماس: 61119329 
پست الکترونیک: m_hosseinzadeh@ut.ac.ir
   
سیمین بهاروند
مدرک تحصیلی: کارشناسی
سمت: کارشناس مسئول امور دانشجویی
شماره تماس: 61119229 
پست الکترونیک: s_baharvand@ut.ac.ir 

 

این معاونت مدیریت و نظارت بر خدمات دانشجویی پرداخت و باز پرداخت انواع وام و تسویه حساب کلیه واحدهای آموزشی (تسویه حساب جامع دانشگاه) و کار دانشجویی، شورای صنفی، انتخاب دانشجوی نمونه و دانشجویان نابینا را بر عهده دارد. ارائه خدمات به منظور تقسیط، تسویه وام‌ها و هزینه خوابگاه‌های دانشجویی است.

 

 

- خوابگاه دانشگاه تهران

 

- خوابگاه های خودگردان

لیست خوابگاه های خودگردان دارای مجوز از دانشگاه

با سلام و احترام
به پیوست لیست خوابگاههای خودگردان دارای مجوز و تحت نظارت دانشگاه و صندوق رفاه دانشجویان جهت معرفی به دانشجویان نوبت دوم (شبانه) متقاضی خوابگاه  تقدیم می‌گردد.
 
 
 
  • تهیه و توزیع موادغذایی نوع اول (برنج – روغن – گوشت – مرغ – ماهی – تن ماهی) مورد نیاز برای تهیه صبحانه، ناهار و شام دانشجویی با هدف ارتقاءکیفی و کمی غذای دانشجویی
  • صبحانه و شام فقط به دانشجویان خوابگاهی اختصاص دارد
  • تنظیم برنامه غذایی صبحانه، ناهار و شام دانشجویی و ایجاد تنوع غذایی
  • بازرسی تغذیه‌ای و بهداشتی از غذاخوری‌ها و بوفه‌های دانشجویی و نظارت بر کیفیت و نگهداری مواد غذایی و طبخ و توزیع غذا
  • برگزاری دوره‌های آموزشی جهت کارشناسان تغذیه دانشکده‌ها و مسئولین غذاخوری‌ها
  • نظارت و مدیریت اتوماسیون تغذیه سلف سرویس‌های دانشگاه با همکاری مرکز انفورماتیک و فضای مجازی دان شگاه
  • نظارت بر وضعیت تجهیزات مورد استفاده در غذاخوری‌ها با هدف مکانیزه کردن (صنعتی سازی) غذاخوری‌های دانشجویی و کمک به روند صنعتی سازی غذاخوری‌های دانشجویی
  • تلاش در جهت بهبود کیفیت و مواد غذایی با بررسی کارشناسان و بروز رسانی استانداردهای مواد غذایی
  • نظر سنجی های حضوری - اینترنتی دوره‌ای از دانشجویان در زمینه کیفیت وتنوع غداهای دانشجویی
  • مدیریت یکپارچه قیمت مواد غذایی نوع دوم، دسرها و کنار غذاها با هدف یکسان سازی کیفیت و کمیت خدمات تغذیه‌ای ارائه شده در دانشکده‌ها و پرئیس ها
  • ایجاد کانال تلگرام در بخش‌های دانشجویی، کارشناسی و...
  • بهبود الگوی مصرف غذای دانشجویی با بررسی‌های کارشناسی

 

لینک سامانه تغذیه

 
جهت استفاده از امور تربیت بدنی به این لینک مراجعه کنید.