دعوت به همکاری دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه تهران در نمایشگاه ایران اکسپو- Iran Expo 2024

به گزارش واحد روابط عمومی دانشکده کارآفرینی به اطلاع می رساند «ستاد برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو-Iran Expo ۲۰۲۴» با همکاری «دانشکدۀ تجارت و مالیه دانشگاه تهران» در نظر دارد از بین دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه تهران نسبت به شناسایی، آموزش و بکارگیری حدود ۳۰۰ نفر مترجم و تسهیلگر تجاری مسلط به زبانهای خارجی (انگلیسی، عربی، روسی، چینی، پرتقالی، اسپانیولی، و....) جهت همراهی با بازرگانان و هیأت های خارجی در تهران از ۷ لغایت ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ اقدام نماید. مصاحبه و آموزش تخصصی رایگان بوده و به مشارکت کنندگان از طرف ستاد برگزاری نمایشگاه حق الزحمه پرداخت خواهد شد.

دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه تهران در صورت تمایل به مشارکت می‌توانند فرم آنلاین ثبت نام به آدرس https://formafzar.com/form/ombmp را تکمیل نمایند و رزومۀ و اطلاعات تماس خود را به پست الکترونیک myiranexpo@gmail.com ارسال فرمایند.

آدرس کوتاه :