هفتمین جلسه هیات مدیره انجمن علمی کارآفرینی و نوآوری ایران برگزار شد.
هفتمین جلسه هیات مدیره انجمن علمی کارآفرینی و نوآوری ایران برگزار شد.
هفتمین جلسه انجمن علمی کارآفرینی و نوآوری ایران به دعوت آقای دکتر سید مصطفی رضوی و به میزبانی آقای دکتر غلامحسین حسینی نیا، رئیس دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران، با حضور هیات مدیره و اعضای انجمن، روز یکشنبه 20 مهرماه 1399، از ساعت 15:30 تا 19:30، در محل تالار دفاع دانشکده کارآفرینی برگزار شد. در ابتدای جلسه، آقای دکتر سید مصطفی رضوی «رئیس هیات مدیره انجمن علمی کارآفرینی و نوآوری ایران» ، ضمن عرض خیر مقدم از اعضای جلسه و قدردانی از میزبانی ریاست محترم دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران، از آقای دکتر غلامحسین حسینی نیا، دعوت به بیان ایرادات خود درخصوص دیدگاه ها و انتظارات شان از انجمن علمی نمودند. سپس آقای دکتر غلامحسین حسینی نیا به مهمانان جلسه خوشامدگفته و در ادامه، تاکید کردند که دانشکده کارآفرینی، خانهی انجمن علمی کارآفرینی و نوآوری ایران هست و دبیرخانه انجمن علمی نیز در دانشکده کارآفرینی قرار دارد و خانم مهناز احدنژاد در این دبیرخانه همکاری می کنند. ایشان از تلاش های پیگیرانهی دکتر سید مصطفی رضوی، دکتر رضا محمدکاظمی، خانم مهناز احدنژاد و اعضای جلسه، تک به تک تشکر و قدردانی نمودند.
همچنین یادآور شدند انجمن علمی یک جایگاه فوق ویژه ای دارد که در قالب یک نهاد علمی و رسمی و طبق شئونات ملی می باشد. بنابراین موضع ارزشمند آن می تواند کور سوی امید و راهگشا و تنفسی برای کشور باشد.
ایشان با تاکید ابراز کردند که اهداف انجمن علمی در راستای سیاست گذاری های علمی کارآفرینی کشور می باشد و ایجاد فضای باز در برگزاری رویدادهای علمی و نقش آفرینی در آن، اهمیت به سزایی دارد. از این رو پیشنهاد برگزاری رویداد علمی پنجمین کنفرانس بین المللی «کارآفرینی با تاکید بر بهبود محیط کسب و کار» در سال 2021 میلادی به صورت مجازی، داده می شود. این برنامه، طبق روال دو سالانه های گذشته که آخرین بار در سال 2018 میلادی در تهران برگزار شد، از سوی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران، و با کمک انجمن علمی کارآفرینی و نوآوری ایران، با تمرکز بر موضوع «کسب و کارهای پساکرونا» مصوب خواهد شد و در همین راستا محورهای کنفرانس نیز استخراج خواهد شد.
در ادامهی جلسه، در خصوص برنامهی اجرایی کنفرانس، هم پیشنهاد شد که به صورت مستقیم «واحد بین الملل دانشکده کارآفرینی» مشارکت اجرایی داشته باشند.
پیشنهاد بعدی رئیس دانشکده کارآفرینی،اجتماع رسمی نهادهای کارآفرینی در سطح ملی به صورت کنگره های دو سالانه که در قالب مجمع (یا فدراسیون / سندیکا یا کنفدراسیون)، در یک موضوع مشترک برای ارایهی راهکارها و پیشبردهای اجرایی، مفید خواهد بود. همان طور که می دانید 56 نهاد کارآفرینی در سطح ملی وجود دارد که به صورت متمرکز می توانند در نقش یکپارچه سازی اهداف و کارکرد در سطح کلان و خرد به طور همزمان با همدیگر همکاری کنند.
موضوع مهم دیگر، پیشنهاد انتشار نشریه مشترک برای انجمن علمی کارآفرینی و نوآوری ایران می باشد البته در این خصوص اقدامات اداری آغاز شده و تاییدیه راه اندازی آن توسط گروه آموزشی کسب و کار جدید دانشکده کارآفرینی صادر شده است. برای پوشش دهی به این هدف، پیشنهاد شد تا در «فصلنامه علمی پژوهشی توسعه کارآفرینی»، که از فعالیت های معاونت پژوهشی دانشکده کارآفرینی می باشد، نام انجمن علمی به عنوان همکار آورده شود. به باور رئیس دانشکده کارآفرینی، این فضای همکاری، موقعیتی ویژه را برای انجمن علمی فراهم ساخته تا از مقام مشورتی قوای سه گانه در سطح ملی و در فضای بین المللی بهره مند گردد.
در پایان ایشان به دو نکته مهم دیگر اشاره داشتند. نخست، بهره مندی از خدمات انجمن علمی در تربیت مدرسین یا مربیان کارآفرینی، تهیه محتوای دروس دوره تربیت مربی – منتور کارآفرینی و دریافت تاییدیه آن از لحاظ اجرایی و اداری می باشد. البته قابل ذکر است واحد دوره آموزشهای آزاد دانشکده کارآفرینی در حال حاضر دوره تربیت مربی – منتور کارآفرینی را برگزار می کند ولی الزام برگزاری این دوره ها با نظارت انجمن علمی کارآفرینی و نوآوری ایران، در اجرا و ارایهی گواهی نامه مدنظر می باشد.
نکته آخر، پیشنهاد اختصاص «جایزه ملی تعالی کارآفرینی» به سازمانها، شرکتها و یا نهادهایی که دغدغه کارآفرینی را دارند، و معرفی آنان در سطح ملی اقدامی سازنده و انگیزاننده در یافتن راه حل های جدید می باشد.
در ادامهی جلسه، اعضای هیات رئیسه، موضوعات زیر را برای پیگیری اجرایی اعلام کردند:
بررسی امکان درج نام انجمن علمی کارآفرینی و نوآوری ایران در «فصلنامه توسعه کارآفرینی».
1. بررسی برگزاری دوره های الزام آور «تربیت مربی – منتور کارآفرینی» و تعیین محتوای درسی هماهنگ با حوزه های گوناگون علمی (پزشکی، 2. مهندسی، ...) با هماهنگی و نظارت انجمن علمی کارآفرینی و نوآوری ایران و واحد دوره های آموزش آزاد دانشکده کارآفرینی.
3. پیگیری ثبت «جایزه ملی تعالی کارآفرینی» ویژه شرکت ها و نهادها و سازمان هایی که دغدغه کارآفرینی را دارند و راه حل ارایه می کنند.
4. برگزاری جلسه اعضای هیات رئیسه انجمن با دبیرخانه فراکسیون کارآفرینی مجلس شورای اسلامی ایران با همکاری مشترک «اتاق تعاون ایران» و «انجمن علمی کارآفرینی و نوآوری ایران». بدین منظور اتاق تعاون ایران و انجمن علمی از نمایندگان مجلس و دیگر اعضای جلسه دعوت به عمل می آورند و مکان جلسه در محل اتاق تعاون ایران خواهد بود. اعضای جلسه به این قرار خواهند بود:
الف) رئیس سازمان ملی کارآفرینی ایران (نایب رئیس اتاق بازرگانی صنایع و معادن ایران) –دکترحسین سلاح ورزی
ب) رئیس دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران – دکتر غلامحسین حسینی نیا
پ) رئیس انجمن علمی کارآفرینی و نوآوری ایران – دکتر سید مصطفی رضوی
ج) رئیس فراکسیون کارآفرینان مجلس شورای اسلامی ایران- حجت الاسلام و المسلمین سید ناصر موسوی لارگانی.
5. همکاری علمی و حضور دبیر کمیته بین الملل انجمن علمی کارآفرینی و نوآوری ایران، دکتر رضا محمدکاظمی در هفدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت، تاریخ 19-17 آذرماه 1399 در دانشگاه شهید بهشتی. یادآور می شود دکتر محمد جواد نائیجی از اعضای هیات رئیسه انجمن علمی، همکاری مستقیم در این رویداد علمی بین المللی دارند.
6. پیگیری راه اندازی سایت انجمن علمی (حوزه مجازی) از سوی دکتر رضا زعفریان و محتوای آن از سوی دکتر کمال سخدری
7. تهیه گزارش عملکرد شش ماهه اول سال 1399 از سوی خانم مهناز احدنژاد
8. پیگیری صدور کارت اعضای جلسه انجمن علمی و تحویل به دبیران کارگروه ها برای تحویل به اعضاء از سوی خانم ندا شهمیری
9. قدردانی از دکتر ماشاءالله عظیمی در خصوص ثبت انجمن و افتتاح حساب بانکی و اعلام واریز وجه کمکی از سوی دکتر حسین سلاح ورزی به مبلغ 500.000.000 ریال به انجمن علمی کارآفرینی و نوآوری ایران