کسب جایزه بنیاد فرهنگی البرز توسط دانشجوی دکتری دانشکده کارآفرینی

به گزارش معاونت دانشجویی دانشگاه تهران، مهدی تاج‌پور، دانشجوی دکتری رشته کارآفرینی، موفق به کسب جایزه بنیاد فرهنگی البرز شد.
بنیاد فرهنگی البرز در سال ۱۳۴۲ شمسی با هدف کمک به اشاعه فرهنگ کشور و تجلیل از مقام علمی دانشمندان و پژوهندگان برتر ایرانی و تشویق دانشجویان و دانش‌آموزان برگزیده و نوباوگان و نوجوانان با استعداد ایرانی، از طریق اعطای «جایزه بنیاد البرز» به همت مرحوم حسینعلی البرز، تأسیس و وقف شده و طی بیش از نیم قرن، چندین هزار نخبه برتر علمی کشور را مورد حمایت و تشویق قرار داده است. در سال‌های اخیر این بنیاد، هدف فوق را در قالب همایش‌های ملی و استانی با حضور مقامات علمی و مسئولان کشوری پیگیری می‌کند.
وی همچنین علاوه بر دریافت جایزه بنیاد فرهنگی البرز، عنوان دانشجوی نمونه‌ی دانشگاهی, عنوان دانشجوی نمونه‌ی کشوری را نیز کسب نموده است.
این دستاورد ارزشمند را به ایشان و خانواده دانشکده کارآفرینی تبریک عرض می نمائیم.