دعوت نامه اختتامیة دومین جشنواره روابط عمومی واحدهای دانشگاه تهران

با سلام و احترام

ضمن عرض تبریک روز ارتباطات و روابط عمومی، به اطلاع می‌رساند همزمان با هفته روابط عمومی، مراسم اختتامیة دومین جشنواره روابط عمومی واحدهای دانشگاه تهران به همراه معرفی برگزیدگان این جشنواره در روز یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۱۵:۳۰ در محل تالار شهید سلیمانی پردیس مرکزی دانشگاه برگزار می‌شود. بدین وسیله از جنابعالی / سرکار عالی دعوت می‌شود در این رویداد حضور بهم رسانید‌.

حضور مسئولان و کارشناسان محترم روابط عمومی واحدهای دانشگاه در این رویداد که همراه با برگزاری کارگاه‌های آموزشی و سخنرانی‌های علمی می‌باشد، مورد تاکید است.

برنامه کارگاه - بخش اول

۱. ساعت ۰۸:۰۰ تا ۰۹:۰۰ - مبانی عکس / عکس خبری
۲. ساعت ۰۹:۰۰ تا ۰۹:۴۵ – ارزش‌های خبری در حوزه علم و فناوری
۳. ساعت ۰۹:۴۵ تا ۱۰:۱۵- کارکردهای روابط عمومی / مصادیق و تعاریف