گزارش برگزاری اولین روز از رویداد هفته جهانی کارآفرینی در دانشکده کارآفرینی

18 Nov 2024

کد خبر : 26457689

تعداد بازدید : 142

به گزارش روابط بين­ الملل دانشكده كارآفرينی، مراسم افتتاحيه رويداد هفته جهانی كارآفرينی در روز يكشنبه 27 آبان ماه 1403 ساعت 09:30 با تلاوت آياتی چند از كلام الله مجيد و پخش سرود ملِ، آغاز به كار كرد. در ابتدای اين مراسم، رئيس دانشكده كارآفرينی دانشگاه تهران دكتر جهانگير يدالهی فارسی، در خصوص اهميت بين المللی اين رويداد به  «نقش آموزش كارآفرينی در توسعه كشور» به ايراد سخنرانی پرداختند.

ادامه اين مراسم، شاهد حضور دو تن از كارآفرينان برتر ملی و بين ­المللی بود كه ايشان نيز ديدگاه های خويش را با توجه به تجربيات شخصي درباره «چگونه كارآفرين موفق بودن» با حضار مراسم در ميان گذاشتند و فضايی آكنده از حس نوع­دوستی و انگيزه ­بخشی در ميان دانشجويان و كارآفرينان آينده اين مرز و بوم به وجود آوردند.

در پايان مراسم افتتاحيه دكتر محمدرضا زالی، عضو هيات علمی و مدير پروژه GEM IRAN، گزارش تحليلی بر «شاخص های كارآفرينی در كشور براساس داده های ديده بان جهانی كارآفرينی از سال 1999 تا 2023» را ارايه نمودند. در ارايه اين گزارش، به وضعيت شاخص­های كارآفرينی شامل منزلت اجتماعی كارآفرينان، كارآفرينی به عنوان گزينه كاری مناسب، درك فرصت­های كارآفرينانه، قصد كارآفرينانه، وضعيت آسانی راه اندازی كسب و كار در ايران و مقايسه آن با كشورهای منطقه و موضوع كارآفرينی پويا پرداخته شد. ايشان بر پايه آمار ارايه شده از سازمان ملل متحد، كشور ايران در سال 2022 ميلادي، با جمعيت 6/88 ميليون تن و با سرانه GPD(1/18 هزار دلار)، پروفايل اقتصادي ايران را با در نظر گرفتن ميزان نگرش كارآفرينی، اثر كارآفرينی، انگيزش، درصد فعاليت هاي كارآفرينی براساس جنسيت زن و مرد و آخرين تغييرات آماری در حوزه ميزان سختی راه ­اندازی كسب و كار، به كارگيری تكنولوژی ديجيتال در فروش و ارايه محصولات و خدمات و پيگيری فرصت­های جديد به سبب همه گيری كرونا مورد بررسی قرار دادند.

در نهايت شاخص زمينه ملی كارآفرينی در ايران بررسی كرده و وضعيت كشورمان را با كشورهای منتخب منطقه (امارات متحده عربی، عربستان سعودی، قطر، مصر، مراكش، عمان، تونس) مقايسه كردند.

دكتر محمدرضا زالی، از اقدامات ترويجی در جهت توسعه كارآفرينی در كشور، به تاسيس كانون زنان بازرگان ايران اشاره كردند. اين كانون فيلم ­های مستند كارستان را با هدف به تصوير كشاندن زندگی كارآفرينان ايرانی را تهيه و به توليد رسانده است.

مراسم افتتاحيه رويداد هفته جهانی كارآفرينی در ساعت 12:00 پايان يافت.

در بعدازظهر روز يكشنبه 27 آبان 1403، برنامه تاك شو با حضور پنج مهمان، به ترتيب زير از ساعت 13:00 الی 15:30 برگزار شد:

  1. آقای امير سالار اجتهد (قائم مقام مديرعامل صندوق سرمايه گذاری نقدينه) با عنوان «انواع سرمايه گذاري و تامين مالی»
  2. آقای پروفسور عبدالحميد ابراهيمی (پژوهشگر، نويسنده، عضو هيات علمي دانشگاه علامه طباطبايي) با عنوان «بازسازي جامعه در كارآفريني)
  3. آقای رضا موحدي (مدير كل برند ايرانسل) با عنوان «نقش نوآوری در تبليغات ايرانسل MTN»
  4. آقای ناصر پاشاپور نيكو (مدير عامل DNA Union) با عنوان «خودشناسی و سبك زندگي در كارآفرينی»
  5. آقای غلامرضا محجوب (مدير عامل پيلوت) با عنوان «چگونه يك كارآفرين شدم»

پس از آن پنل «فرصت های كارآفرينانه در حوزه مراكز بزرگ خريد» با چهار مهمان به ترتيب زير از ساعت 15:40 الی 18:30 برگزار شد:

  1. آقاي شاهرخ كشاورز (نماينده انجمن مراكز خريد خاورميانه و شمال آفريقا در ايران) دارنده برند تجارت طلايی (GOLDEN BUSINESS MAGAZINE, Since 2012) با عنوان «فرصت هاي اشتغالزائی در صنعت خرده ­فروشی»
  2. آقای مهدی افخمی (مديرعامل شركت دايا تدبير كارا – داياتك) فرصت­های نوآورانه در حوزه مراكز بزرگ خريد»
  3. آقای احسان اويسي­نژاد (مديرعامل مركز خريد اپال) با عنوان «بررسی چالش­های موجود در مديريت مراكز بزرگ خريد»
  4. آقای علی اسلامی (مديرعامل شركت بهره ­برداری ثنانور جم) «فرصت ها تكنولوژيك در حوزه مراكز بزرگ خريد»

اين پنل در ساعت 17:30 به كار خود پايان داد.

 

 

برچسب